Jézus - Hang - evangéliumok - Szűz Mária - Medjugorje



ÉGI BÉKE A FÖLDÖN


ÉGI BÉKE A FÖLDÖN
Főoldal
A Hang szerzője
Heti frissítések
Léleképítő idézetek
Hang-közösségek
A Hang terjesztése
Esthajnal magazin
Mária üzenetei
Hang megrendelése
Hang letöltése
Vendégkönyv és chat
Fórum
Bannerjeink
Partnereink


Szűz Mária üzenetei

2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 2021, 2022

2014

A jelenések Lourdesben reggel,
Fatimában délben,
Medjugorjében este történnek.
Szűz Mária A Rosa Maria Mystica szobrok és róluk készült képek közül 1977. és 1989. között 63 könnyezett 22 országban.

Medjugorje - Szűz Mária

2014. január 2.

"Drága gyermekek, ahhoz, hogy apostolaim lehessetek és segíthessetek mindazoknak, akik sötétségben élnek, hogy megismerjék Fiam szeretetének fényét, a szíveteknek tisztának és alázatosnak kell lennie. Nem tudtok segíteni, hogy Fiam megszülessen és uralkodjon azok szívében, akik nem ismerik Őt, ha nem Ő uralkodik, ha nem Ő a Király a ti szívetekben. Veletek vagyok. Édesanyaként együtt járok veletek. Kopogtatok szíveteken, de nem tud megnyílni, mert nem alázatos. Imádkozom, de imádkozzatok ti is szeretett gyermekeim, hogy tiszta és alázatos szívet tudjatok megnyitni Fiam számára és befogadhassátok megígért ajándékait. Akkor Fiam ereje és szeretete vezet majd benneteket. Apostolaim lesztek, akik maguk körül mindenhol terjesztik Isten szeretetének gyümölcseit. Fiam általatok fog munkálkodni, mert egyek lesztek. Erre vágyik édesanyai szívem; minden gyermekem egységére Fiam által. Nagy szeretettel áldom meg és imádkozom Fiam választottaiért, pásztoraitokért. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. január 25.

"Drága gyermekek! Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy imátok visszfénye hatással legyen azokra, akikkel találkoztok. Tegyétek látható helyre a Szentírást családjaitokban és olvassátok, hogy a béke szavai fakadjanak szívetekben. Gyermekeim, veletek és értetek imádkozom, hogy napról napra nyitottabbak legyetek Isten akaratára. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. február 2.

"Drága gyermekek, édesanyai szeretettel szeretnélek megtanítani benneteket az őszinteségre, mert azt szeretném, hogy apostolaimként munkálkodva pontosak, határozottak, de mindenek felett őszinték legyetek. Azt szeretném, hogy Isten kegyelméből nyitottak legyetek az áldásra. Azt szeretném, hogy böjttel és imádsággal kiesdjétek a Mennyei Atyától a természetes és szent-Isteni megismerését. E megismeréssel betöltve Fiam és az én oltalmam alatt olyan apostolaim lesztek, akik Isten Igéjét tudják terjeszteni mindazok számára, akik nem tudnak róla, és le tudjátok majd győzni az utatokba kerülő akadályokat. Gyermekeim, az áldással leszáll majd rátok Isten kegyelme, amit ti böjttel, imával, megtisztulással és kiengesztelődéssel fogtok tudni megtartani. Olyan hatékonyak lesztek, ahogyan kérem tőletek. Imádkozzatok pásztoraitokért, hogy Isten kegyelmének sugara ragyogja be útjaikat. Köszönöm nektek"

Medjugorje - Szűz Mária

2014. február 25.

"Drága gyermekek! Látjátok, halljátok, érzitek, hogy sok ember szívében nincs az Isten. Nem vágynak rá, mert távol vannak az imától és nincs békéjük. Ti, gyermekeim imádkozzatok, éljetek Isten parancsai szerint. Ti legyetek az imádság, ti, akik kezdettől fogva "igent" mondtatok hívásomra. Tegyetek tanúságot Istenről és a jelenlétemről és ne felejtsétek el gyermekeim, hogy veletek vagyok és szeretlek benneteket. Napról napra felajánllak mindnyájatokat Fiamnak, Jézusnak. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. március 2.

"Drága gyermekek, édesanyaként jövök hozzátok és azt szeretném, hogy bennem, mint édesanyában otthonra, vigasztalásra és megnyugvásra találjatok. Ezért gyermekeim, szeretetem apostolai, imádkozzatok. Imádkozzatok alázatos buzgósággal és az Atyába vetett teljes bizalommal. Úgy bízzatok benne, ahogyan én tettem, amikor kimondatott számomra, hogy az ígéret áldását fogom hozni. Mindig szívből fakadjon ajkatokon: „Legyen meg a Te akaratod”. Ezért bízzatok és imádkozzatok, hogy közbenjárhassak értetek az Úrnál, hogy mennyei áldását adja rátok és betöltsön benneteket Szentlelkével. Akkor ti, szeretetem apostolai, segíteni tudtok majd mindazoknak, akik nem ismerik az Urat, hogy teljes bizalommal Atyának szólítsák Őt. Imádkozzatok pásztoraitokért és bízzatok felszentelt kezükben. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. március 18.

Mirjana Dragićević-Soldo látnoknak 1981. június 24-től 1982. december 25-ig minden nap megjelent a Szűzanya. Utolsó mindennapi jelenésekor Mirjana megkapta a tizedik titkot és azt mondta neki a Szűzanya, hogy ezután egy évben egyszer fog megjelenni neki, március 18-án. Így történt ez az elmúlt években is. Több ezer zarándok gyűlt össze a rózsafüzérre. A jelenés 13:46-kor kezdődött és 13:51-ig tartott.

"Drága gyermekek! Édesanyaként szeretnék segítségetekre lenni. Anyai szeretetemmel szeretnék segíteni abban, hogy megnyissátok szíveteket és Fiamat tegyétek első helyre a szívetekben. Azt szeretném, hogy Fiam iránti szeretetetek és imátok által rátok ragyogjon Isten fénye és beteljetek Isten irgalmával. Azt szeretném, hogy ily módon eltávozzon a sötétség és a halál árnyéka, amely körül akar venni és el akar csábítani benneteket. Azt szeretném, hogy érezzétek az Isteni ígéret áldásának örömét. Ti, az emberek gyermekei, Isten gyermekei vagytok, az én gyermekeim. Ezért, gyermekeim induljatok el azokon az utakon, amelyekre szeretetem vezet, alázatra, bölcsességre tanít és utat talál a Mennyei Atyához. Imádkozzatok velem azokért, akik nem fogadnak el és nem követnek engem, akik szívük keménysége miatt nem tudják megérezni az alázat, a vallás, a béke és szeretet örömét - Fiam örömét. Imádkozzatok, hogy pásztoraitok áldott keze mindig Isten áldásának örömét adja számotokra. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. március 25.

"Drága gyermekek! Újra hívlak benneteket: kezdjetek el harcolni a bűn ellen, ahogyan ezt az első napokban tettétek, menjetek el gyónni és döntsetek a szentség mellett. Isten szeretete általatok fog kiáradni a világra, béke uralkodik majd szívetekben és Isten áldása tölt be benneteket. Veletek vagyok és fiam, Jézus előtt közbenjárok mindnyájatokért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. április 2.

"Drága gyermekek, édesanyai szeretettel szeretnék segíteni nektek abban, hogy életetek, imátok és bűnbánatotok őszinte próbálkozás legyen a Fiamhoz és isteni fényéhez való közeledésre, hogy el tudjatok szakadni a bűntől. Minden ima, minden mise, és minden böjt próbálkozás a Fiamhoz való közeledésre, emlékeztetés dicsőségére és menedék a bűntől, út, amely a jó Atyának és gyermekeinek újra egyesüléséhez vezet. Ezért, drága gyermekeim, nyitott, szeretettel telt szívvel kiáltsátok a Mennyei Atya nevét, hogy a Szentlélekkel beragyogjon benneteket. A Szentlélek által lesztek Isten szeretetének forrása. Ebből a forrásból isznak majd mindazok, akik nem ismerik Fiamat, mindazok, akik Fiam szeretetére és békéjére szomjaznak. Köszönöm nektek. Imádkozzatok pásztoraitokért. Én imádkozom értük és azt szeretném, hogy mindig érezzék édesanyai kezem áldását és édesanyai szívem támogatását."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. április 25.

"Drága gyermekek! Nyissátok meg szíveteket a kegyelemnek, amelyet Isten általam ad nektek, mint a virág, amely megnyílik a nap meleg sugarai előtt. Legyetek imádság és szeretet mindazok számára, akik távol vannak Istentől és az Ő szeretetétől. Veletek vagyok és közbenjárok mindnyájatokért fiam, Jézus előtt, és mérhetetlen szeretettel szeretlek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. május 2.

"Drága gyermekek! Én, az édesanyátok, jólétetekért, szükségleteitekért és személyes megismerésetekért vagyok veletek. A Mennyei Atya szabadságot adott nektek, hogy magatok döntsetek és magatok jussatok el a megismerésre. Segíteni szeretnék nektek. Édesanyátok és az igazság tanítója szeretnék lenni számotokra, hogy a nyitott szív egyszerűségében megismerjétek a mérhetetlen tisztaságot és világosságot, amely belőle árad és szétzúzza a sötétséget, a világosságot, amely reményt hoz. Gyermekeim, ismerem fájdalmaitokat és szenvedéseiteket. Ki érthetne meg benneteket jobban, mint az édesanya? És ti gyermekeim? Kicsi azok száma, akik értenek és követnek engem. Nagy az eltévelyedettek száma, azoké, akik még nem ismerték meg Fiamban az igazságot. Ezért, apostolaim, imádkozzatok és munkálkodjatok. Hozzatok fényt és ne veszítsétek el a reményt. Veletek vagyok. Különös módon vagyok pásztoraitokkal. Édesanyai szívvel szeretem és oltalmazom őket, mert ők vezetnek el benneteket a Fiam által megígért mennyországba. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. május 25.

"Drága gyermekek! Imádkozzatok, és legyetek annak tudatában, hogy Isten nélkül por vagytok. Ezért fordítsátok gondolataitokat és szíveteket Isten és az imádság felé. Bízzatok az Ő szeretetében. Gyermekeim, Isten lelkében mindannyian meghívottak vagytok, hogy tanúságtevők legyetek. Gyermekeim, értékesek vagytok, és a szentségre, az örök életre hívlak benneteket. Ezért legyetek annak tudatában, hogy ez az élet múlandó. Szeretlek titeket, és a megtérés új életére hívlak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. június 2.

"Drága gyermekek! Mindnyájatokat hívlak és gyermekeimként fogadlak el benneteket. Imádkozom azért, hogy édesanyátokként tudjatok elfogadni és szeretni engem. Szívemben mindnyájatokat egyesítettelek, közétek jöttem és megáldalak benneteket. Tudom, hogy vigasztalást és reményt vártok tőlem, mert szeretlek titeket és közbenjárok értetek. Azt kérem tőletek, hogy egyesüljetek velem Fiamban és legyetek apostolaim. Azért, hogy ezt megtehessétek, újra arra hívlak benneteket, hogy szeressetek. Nincs szeretet ima nélkül - nincs imádság megbocsátás nélkül, mert a szeretet ima - a megbocsátás szeretet. Gyermekeim, Isten a szeretetre teremtett benneteket, szeressetek, hogy megbocsáthassatok. Minden ima, amely szeretetből fakad, eggyé tesz benneteket Fiammal és a Szentlélekkel, a Szentlélek pedig megvilágosít és apostolaimmá tesz, apostolaimmá, akik bármit tesznek majd, az Úr nevében teszik. Nemcsak szavaikkal, cselekedeteikkel is imádkozni fognak, mert szeretik Fiamat és megértik az igazság útját, amely az Örök Életbe vezet. Imádkozzatok pásztoraitokért, hogy mindig tiszta szívvel vezethessenek benneteket az igazság és a szeretet útján, Fiam útján. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. június 25.

"Drága gyermekek! A Magasságbeli megadja nekem azt a kegyelmet, hogy még veletek lehetek és az imában a béke útja felé vezethetlek benneteket. Szívetek és lelketek szomjazik a békére, az Isten iránti szeretetre, és az Ő örömére. Ezért gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, és az imában felfedezitek majd az életbölcsességet. Megáldalak mindnyájatokat, és közbenjárok mindegyikőtökért Fiamnál, Jézusnál. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. július 2.

"Drága gyermekek! Én, mindnyájatok édesanyja, akik itt egybegyűltetek, az egész világ édesanyja, anyai áldásommal áldalak meg benneteket, és arra hívlak, hogy induljatok el az alázat útján. Ez az út vezet Fiam szeretetének megismeréséhez. Fiam mindenható, Ő mindenben jelen van. Ha ti, gyermekeim ezt nem ismeritek fel, akkor lelketekben a sötétség, a vakság uralkodik. Csak az alázat tud meggyógyítani benneteket. Gyermekeim, én mindig alázatosan, bátran és reményben éltem. Tudtam, felismertem azt, hogy Isten bennünk van és mi Istenben. Ugyanezt kérem tőletek is. Azt szeretném, hogy mindannyian velem legyetek az örökkévalóságban, mert a részem vagytok. Segíteni fogok nektek utatokon. Szeretetem palástként fog betakarni benneteket és világosságom apostolaivá tesz titeket - Isten világosságának apostolaivá. A szeretettel, amely az alázatból fakad, világosságot visztek oda, ahol sötétség, vakság uralkodik. Fiamat fogjátok odavinni, aki a világ világossága. Mindig pásztoraitok mellett vagyok, és imádkozom, hogy mindig az alázatosság példaképei legyenek számotokra. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. július 25.

"Drága gyermekek! Ti nem vagytok tudatában, milyen kegyelemben éltek ebben az időben, amelyben a Magasságbeli jeleket ad azért, hogy megnyíljatok és megtérjetek. Térjetek vissza Istenhez és az imához és az imádság uralkodjon szívetekben, családjaitokban és közösségeitekben, a Szentlélek vezessen és buzdítson titeket, hogy napról-napra nyitottabbak legyetek Isten akaratára és veletek való tervére. Veletek vagyok, és a szentekkel és az angyalokkal közbenjárok értetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. augusztus 2.

"Drága gyermekek, azért vagyok veletek, mert, az a küldetésem, hogy segítsek nektek abban, hogy a Jó győzedelmeskedjen, bár ez most lehetetlennek tűnik számotokra. Tudom, hogy sok dolgot nem értetek, ahogyan én sem értettem mindent, amit Fiam mondott, míg mellettem növekedett, de hittem neki és követtem Őt. Ezt kérem tőletek is, hogy higgyetek nekem és kövessetek. Gyermekeim, engem követni azt jelenti: szeretni Fiamat mindenekfelett, szeretni Őt minden emberben, megkülönböztetés nélkül. Ahhoz, hogy ezt megtehessétek újra lemondásra, imára és böjtre hívlak benneteket. Arra hívlak titeket, hogy lelketek élete az Eukarisztia legyen. Arra hívlak benneteket, hogy apostolaim, a világosság apostolai legyetek, akik a világban terjesztik a szeretetet és az irgalmat. Gyermekeim, életetek csak egy szempillantás az örök élet felé. Amikor majd Fiam elé jöttök, Ő látni fogja, hogy mekkora volt a szeretet a szívetekben. Ahhoz, hogy igaz módon terjeszthessétek a szeretetet, kérem Fiamat, hogy a szeretet által ajándékozzon Vele való közösséget, egységet közöttetek, egységet köztetek és pásztoraitok között. Fiam általuk mindig újból nektek ajándékozza magát és megújítja lelketeket. Ezt ne felejtsétek el. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. augusztus 25.

"Drága gyermekek! Imádkozzatok szándékaimra, mert a Sátán szeretné megsemmisíteni itteni tervemet és ellopni békéteket. Ezért gyermekeim imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy Isten mindnyájatok által munkálkodhasson. Szívetek legyen nyitva Isten akaratára. Szeretlek benneteket és megáldalak titeket édesanyai áldásommal. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. szeptember 2.

"Drága gyermekek, én a ti édesanyátok, végtelen szeretetből jövök újra közétek, a Mennyei Atya végtelen szeretetéből. Míg szívetekbe tekintek, látom, hogy közületek sokan édesanyaként fogadtok el engem, és őszintén, tiszta szívből szeretnétek az apostolaim lenni. De édesanyátok vagyok nektek is, akik nem fogadtok el és keményszívűségetek miatt nem akarjátok megismerni Fiam szeretetét. Nem is tudjátok, mennyire fáj a szívem és mennyit kérlelem Fiamat értetek. Kérem Öt, hogy gyógyítsa meg lelketeket, mert Ő ezt megteheti. Kérem Őt, hogy a Szentlélek csodája által világosítson meg benneteket, hogy megszűnjetek újból és újból elárulni, káromolni és megsebezni Őt. Teljes szívemből imádkozom, hogy megértsétek, csakis Fiam a világ üdvössége és világossága. És ti, gyermekeim, kedves apostolaim mindig hordozzátok Fiamat szívetekben és gondolataitokban. Ezáltal a szeretetet hordozzátok. Mindazok, akik nem ismerik, a ti szeretetetekben fogják felismerni Őt. Én mindig mellettetek vagyok. Különleges módon vagyok pásztoraitok mellett, mert Fiam hívta meg őket, hogy az örökkévalóság útján vezessenek benneteket. Apostolaim, köszönöm nektek áldozataitokat és szereteteteket."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. szeptember 25.

"Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy olyanok legyetek, mint a csillagok, amelyek ragyogásukkal fényt és szépséget adnak másoknak, hogy örvendezzenek. Gyermekeim, legyetek ragyogás, szépség, öröm és béke, de különösen imádság mindazok számára, akik távol vannak szeretetemtől és Fiam, Jézus szeretetétől. Gyermekeim, a szívetekben lévő hit örömével tegyetek tanúságot örömteli hitetekről és imátokról, és imádkozzatok a békéért, amely Isten drága ajándéka. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. október 2.

"Drága gyermekek! Édesanyai szeretettel kérlek benneteket, szeressétek egymást. A Mennyei Atya és a felebarát iránti szeretet legyen az első helyen a szívetekben, minden evilági felett, ahogyan azt Fiam kezdettől fogva szeretné. Drága gyermekeim, hát nem ismeritek fel az idők jeleit? Nem ismeritek fel, hogy körülöttetek minden, ami történik azért van, mert nincs szeretet? Értsétek meg, hogy az üdvösség az igaz értékekben van. Fogadjátok el a Mennyei Atya hatalmát, szeressétek és tiszteljétek Őt. Járjatok Fiam nyomában. Gyermekeim, drága apostolaim, ti mindig újra körém gyűltök, mert szomjaztok. Szomjaztok a békére, a szeretetre és a boldogságra. Igyatok a kezemből. Kezem Fiamat nyújtja nektek, Aki a tiszta víz forrása. Ő élővé fogja tenni hiteteket és megtisztítja szíveteket, mert Fiam szereti a tiszta szíveket, a tiszta szívek pedig szeretik Fiamat. Csak a tiszta szívek alázatosak és erős hitűek. Gyermekeim, ilyen szívet kérek tőletek. Fiam azt mondta nekem, hogy az egész világ Édesanyja vagyok. Ti, akik így fogadtok el engem, kérlek benneteket, hogy életetekkel, imátokkal, áldozatotokkal segítsetek nekem, hogy minden gyermekem édesanyaként fogadjon el és így elvezethessem őket a tiszta víz forrásához. Köszönöm nektek! Drága gyermekeim, míg pásztoraitok megáldott kezükkel Fiam testét nyújtják nektek, szívetekben mindig köszönjétek meg Fiamnak áldozatát, és a pásztorokat, akiket újra és újra nektek ad."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. október 25.

"Drága gyermekek! Imádkozzatok ebben a kegyelmi időben és kérjétek Mindenszentek közbenjárását, akik már a világosságban vannak. Megtérésetek útján, napról-napra ők legyenek számotokra példa és buzdítás.Gyermekeim, legyetek tudatában annak, hogy életetek rövid és múlandó.Ezért vágyakozzatok az örökkévalóságra és imában készítsétek a szíveteket.Veletek vagyok és közbenjárok mindnyájatokért, különösen azokért, akik nekem és Fiamnak szentelték magukat. Köszönöm, hogy válaszoltatok hivásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. november 2.

"Drága gyermekek! Fiam áldásával vagyok veletek, veletek, akik szerettek engem és törekedtek a követésemre. Szeretnék veletek is lenni, akik nem fogadtok el engem. Mindnyájatok számára megnyitom szeretettel telt szívemet és édesanyai kezemmel megáldalak benneteket. Olyan édesanya vagyok, aki megért titeket. A ti életeteket éltem és átéltem szenvedéseiteket és örömeiteket.Ti, akik fájdalmat éltek meg, megértitek fájdalmamat és szenvedésemet azon gyermekeim iránt, akik nem engedik meg, hogy Fiam fénye beragyogja őket, a gyermekeim iránt, akik sötétségben élnek. Ezért szükségem van rátok, rátok, akiket beragyogott a fény, és akik megértettétek az igazságot. Arra hívlak benneteket, hogy imádjátok Fiamat, hogy lélekben növekedhessetek és igazi lelkiségre juthassatok. Apostolaim, így tudtok majd segíteni nekem. Segíteni nekem, azt jelenti, imádkozni azokért, akik nem ismerték meg Fiam szeretetét. Értük imádkozva megmutatjátok Fiamnak, hogy szeretitek és követitek Őt. A Fiam megígérte nekem, hogy sohasem fog győzni a rossz, mert itt vagytok ti, igaz lelkek; ti, akik törekedtek szívvel imádkozni; ti, akik fájdalmaitokat és szenvedéseiteket Fiam elé viszitek; ti, akik megértitek, hogy az élet csak egy szempillantás; ti, akik a Mennyek Országára vágyakoztok. Mindez apostolaimmá tesz benneteket, és szívem győzelme felé vezet titeket. Ezért gyermekeim, tisztítsátok meg szíveteket és imádjátok Fiamat. Köszönöm nektek!"

Medjugorje - Szűz Mária

2014. november 25.

"Drága gyermekek! Ma különleges módon hívlak benneteket az imára. Imádkozzatok, gyermekeim, hogy megérthessétek, kik vagytok, és merre kell mennetek. Legyetek az örömhír hordozói és a remény emberei. Legyetek szeretet mindazok számára, akik nélkülözik a szeretetet. Gyermekek, csak akkor lesztek minden és tehettek meg mindent, ha imádkoztok, és nyitottak lesztek Isten akaratára, Istenre, aki az örök élet felé szeretne vezetni benneteket. Veletek vagyok, és napról napra közbenjárok értetek Fiam, Jézus előtt. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. december 2.

"Drága gyermekek, jegyezzétek meg, mert mondom nektek, győzedelmeskedni fog a szeretet! Tudom, hogy közületek sokan elveszítik a reményt, mert szenvedést, fájdalmat, féltékenységet, irigységet látnak maguk körül … De én az édesanyátok vagyok. A Mennyországban vagyok, de itt vagyok veletek is. Fiam újra elküld, hogy segítsek nektek. Ezért ne veszítsétek el a reményt, hanem kövessetek, mert a szívem győzelme Isten nevében van. Szeretett Fiam gondol rátok, ahogyan mindig is tette. Higgyetek neki és éljétek Őt. Ő a világ élete! Gyermekeim, Fiamat élni azt jelenti, élni az Evangéliumot. Ez nem könnyű. Szeretetet, megbocsátást és áldozatot jelent, ez megtisztít és megnyitja a Mennyek Országát. Segíteni fog nektek az őszinte ima, amely nem csak szó, hanem olyan ima, amelyet a szív mond. Ugyanígy a böjt is, mert az még több szeretet, megbocsátás és áldozat. Ezért ne veszítsétek el a reményt, hanem kövessetek! Újra kérlek benneteket, imádkozzatok pásztoraitokért, hogy mindig Fiamra nézzenek, aki a világ első Pásztora volt, és akinek az egész világ a családja volt. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2014. december 25. karácsony

"Drága gyermekek! Ma is karjaimban hozom nektek Fiamat, Jézust, és kérem tőle számotokra a békét és egymás közti békéteket is. Imádkozzatok és imádjátok Fiamat, hogy az Ő békéje és öröme költözzön a szívetekbe. Imádkozom értetek, hogy egyre inkább megnyíljatok az imára. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

A Szűzanya éves jelenése Jakov Čolo látnoknak

Az utolsó mindennapi jelenés alkalmával, 1998. szeptember 12-én, a Szűzanya azt mondta Jakov Čolonak, hogy minden évben egyszer, december 25-én, Karácsonykor fog megjelenni neki. Így történt ebben az évben is. A jelenés 14.40-kor kezdődött és 8 percig tartott. Ezután Jakov a következő üzenetet adta át:

"Drága gyermekek! Ma, ezen a kegyelemmel teljes napon azt szeretném, hogy mindnyájatok szíve betlehemi jászollá váljon, ahol megszületett a világ Üdvözítője. Én az édesanyátok vagyok, aki mérhetetlenül szeretlek benneteket, és akinek gondja van mindnyájatokra. Ezért gyermekeim, adjátok át magatokat az édesanyának, hogy mindnyájatok szívét és életét letehesse a kis Jézus elé, mert gyermekeim, szívetek csak így lesz tanúja annak, hogy Isten naponta megszületik bennetek. Engedjétek meg Istennek, hogy életeteket beragyogja világossággal és szíveteket örömmel, hogy naponta megvilágítsátok az utat azok számára, akik sötétségben élnek és nem nyitottak Isten és az ő kegyelme felé, és így az igazi öröm példájává váljatok számukra. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."


Készítette és szerkeszti: Nagy Péter
06/30/202-5553
info KUKAC web-hang PONT hu
http://web-hang.hu

(E-mail címünket a kéretlen levelek elleni védekezés miatt írtuk ki a fenti formában.)