Bűbájos Bolt

Cím:1088 Budapest, József krt. 19. (udvarban)
Mobil: 06-20 9 728 855

JÚNIUS-JÚLIUSI PROGRAMAJAINK                                              AUGUSZTUSI PROGRAMAJAINK

2003. áprilisában nyílt meg üzletünk, mely ezoterikus boltként, jósdaként és tanodaként üzemel.

A "MAGIA SHOP"-ban mindenki kedvére válogathat az ezoterikus, misztikus, természetgyógyászati témájú könyvek, kiadványok között.

Jóskártyák, ingák, divinációs eszközök és kellékek várják a "TITKOS TANOK"-ban jártas vevőinket.

Illóolajok, mécsesek és füstölők, amulettek, talizmánok, kristályok, gyertyák és szép dísztárgyak várják a betérő érdeklődőket.

Nálunk nem csak vásárolni, de beszélgetni is lehet. Mindenkit meghallgatunk, akár problémáival, akár élményeivel tisztel meg minket.

Üzeltünk célja, hogy segítsen az emberek kisebb-nagyobb hétköznapi problémáit megoldani, és segítsük őket spirituális útjukon elindulni, illetve fejlődni.

Képzett szakértőink a lelki problémákon sokoldalúan tudnak segíteni, hatékonyan tudják elősegíteni a javulást.

Idegi eredetű bajoknál, fóbiáknál, indokolatlan félelmeknél, parnerkapcsolati problémáknál segítséget nyújthat a REINKARNÁCIÓS UTAZÁS, melyek során fény derülhet viselkedésének, lelki állapotának, vagy akár betegségének előző életbeni okaira.

ASZTROLÓGIAI és SZÁMMISZTIKAI teljes SORSELEMZÉS rendelhető meg, mely szolgáltatásaink segítségével nagy horderejű döntések meghozatalánál tud segíteni. A sorselemzés kiterjed a karmikus feladatokra, pontos jellemrajzot ad.

Kártyavetőnk, Marisa (www.marisa.xls.hu) jósnőnk szeretettel várja a vendégeit, hogy fél évre - egy évre előre mutató eseményeket fürkészhessenek ki. Így a kellemetlen események elkerülhetőek, vagy korrigálhatóak, a kellemes, szerencsés események pedig mégjobban megragadhatóak. Ehhez akár még a FEHÉR MÁGIA segítségét is igénybe lehet venni: szerelemi kötések, oldások, siker mágia, rontás levétel formájában.

Tanodánkban tanfolyamokat, előadásokat, bemutatókat, klubot szervezünk folyamatosan.


JÚNIUS-JÚLIUSI PROGRAMAJAINK                                              AUGUSZTUSI PROGRAMAJAINK


SOK SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT!

Részletes felvilágosítás, bejelentkezés a 06-20 9 728 855 mobil-számon.
Címünk: 1088 Budapest, József krt. 19. (udvarban)

Készítette: Web-Hang Internet Stúdió